Baráti Kör

Baráti Kör

A Rétközi Múzeum Baráti Köre Egyesület 2003-ban alakult Kisvárdán, a múzeum ügye iránt elkötelezett és a kultúrát aktívan pártoló, javarészt helyi illetőségű tagokból. Az Egyesület számos célt és feladatot tűzött ki alapszabályában, amelyeket a mai napig aktívan ellát tagjai segítségével. Legfontosabb kötelességünk, hogy a Rétközi Múzeum munkáját minél szélesebb körben ismertessük és népszerűsítsük. Bekapcsolódunk a múzeum valamennyi rendezvényébe, kiállításokat és előadásokat szervezünk, továbbá tudományos, ismeretterjesztő, irodalmi és képzőművészeti témájú kiadványok megjelenését segítjük. Célunk a Rétközi Múzeummal együtt egy olyan törzsközönség kiépítése és megtartása, amely támogatásával hozzájárul a múzeumi gyűjtemény gyarapításához és minél szélesebb körben történő megismertetéséhez.

Abban az esetben, ha érdeklődését felkeltettük és tagja szeretne lenni Baráti Körünknek, jelentkezését várjuk az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével postai úton a Rétközi Múzeumban (4600 Kisvárda, Csillag utca 5). Az Egyesület éves tagdíja 2000 Ft/fő, amelyet minden tárgyév december 31. napjáig kell befizetni.

A Rétközi Múzeum Baráti Köre Egyesület minden évben várja azok támogatását, akik személyi jövedelemadójuk 1 %-át az Egyesületnek ajánlják fel. Kérjük, támogassa Ön is az Egyesületünk munkáját! Adószámunk: 18810653-1-15

A megtisztelő támogatását ezúton is köszönjük!